Nye nettsider

NA Speedometer

Foto: 8000vueltas

Hei,

Hvis du leser dette så ser du på resultatet av lang jobbing og planlegging for å forbedre MX-5 klubben sin tilværelse på internett. Noe av det viktigste vi bruker for å holde kontakten er forumet, men mange nye medlemmer finner oss gjennom nettsiden, derfor er det viktig å fylle den med god informasjon de kan bruke også.

Tanken og hensikten bak oppdateringen av nettsidene er å gjøre klubben mer tilgjengelig. Bak det utsagnet ligger både at sidene kan brukes på alle skjermer, mobil, nettbrett og pc/mac, samt at vi har gjort det enklere å melde seg inn. Vi håper at prosessen fra betaling til full tilgang gis på forumet vil innfri forventninger nå, selv om det ikke er helt automatisk. Vi er fremdeles avhengig av at folk ønsker å bidra med innsats for at denne klubben skal fungere bra.

Jeg (Kristian, Webmaster) har dessverre måttet gjøre litt for mye selv med nettsidene, noe som gjør at det går tregt og kanskje ikke er så bra som det kunne vært overalt. Det får jeg ikke gjort så mye med, andre er like travle som meg. Men jeg håper flere ønsker å bidra og ser hva det kunne gjøre med entusiasme i innholdsarbeidet. Vi ønsker artikler og MX-5 entusiasme på sidene, fra lokallag og medlemmer generelt.

Hvis du ønsker å bidra med noe eller har kommentarer til de nye nettsidene kan du kontakte meg på webmaster@mx5-miata.no, eller du kan ta kontakt med lederen på leder@mx5-miata.no .