Sommertur 2015

NORSK MX-5 KLUBB’S SOMMERTUR, SØRLANDET 25-28 JUNI.

Sommerturen i år går til det «blide» Sørlandet. Vi har lagt opp til å starte årets sommertur Torsdag kveld (ettermiddag) på natur skjønne Fevik Strand Hotel, Fevik ved Grimstad, Eget vedlegg vedrørende priser osv. kommer. Hver enkelt ringer og bestiller rom innen 1. Mars d.å. ( dette pga. at dette er et populært sommer hotell ) Husk å oppgi at det er MX-5 klubbens avtale om priser. Vi betaler hver for oss.

FREDAG:
Kl 10:30, etter et morgenbad i sjøen og en god frokost samles vi ved parkeringsplassen med felles avgang vestover. For de som kommer direkte er det viktig å møte til avtalt tid.

Turen går via Vik, gjennom Grimstad, videre på gamle E18 gjennom Lillesand og mot Kristiansand. Vi kjører smale sørlandsveier til Kristiansand by. Når vi kommer ut av byen kjører vi til venstre mot Vågsbygd. Der samles vi ved parkeringsplassen til kirken. Vi kjører deretter i kolonne på riksvei 456 mot Hølen og Lunde, vi kjører IKKE inn på E39, men tar til venstre mot Ålo og Trysnes. Turen går videre til Trægde. Vi kommer opp rett utenfor Mandal, hvor vi må kjøre på E39 i ca. 1 km før vi tar av på riksvei 460 mot Øyslebø. Etter ca. 30 km tar vi inn på riksvei 461 mot Konsmo og Kvås ca. 25 km. Ved Kvås tar vi til venstre mot Lyngdal og etter ca. 3 km tar vi av mot Hægeland ca. 12 km.
Vi må deretter inn på E39 noen km før vi tar av mot Kvinesdal.
Vi beregner ankomst rundt kl 17.00 og innsjekk på Utsikten Hotell. (noen har vært der før med MX-5 klubben). Her må en også huske på å ringe og bestille rom. Oppgi enkelt- eller dobbeltrom.

Kl 18:00 Årsmøte
Kl 20:00 Felles middag

LØRDAG:
Frokost 07.00 – 09.50

Kl 10:00 Avreise til Listalandet og Lista flystasjon. Eget program for lørdagen kommer senere.
Kl 20:00 FESTMIDDAG

Ruta skal kjøres i gjennom før turen og måles i km. Vi skal unngå grusveier, så sant det ikke er veiarbeid som vi ikke vet om.
Tiden går fort og med hensyn til hotellreservasjoner må vi bare se å komme i gang.
Mer informasjon kommer fortløpende.

Med vennlig hilsen
Styret og Ivar Egeland, Tur Leder, Sommertur 2015

PS: For mer info/booking info følg med på forumtråden