MX-5 Miata logo

Nyheter fra styret 26/01-2010

Postet av: Sekretar
Kategori: Nyheter fra styret

Nyheter fra styret:

Webshop.
Webshop er nå opprettet. Det er ikke for tiden mange produkter, men de vil bli lagt ut fortløpende.
http://mx5-miata.spreadshirt.no/

Medlemsfordeler.
Som tidligere skrevet i forumet har vi fått til en fin avtale med Meca. I denne sammenhengen har vi også gavkort. Vi ble enige om å bruke disse gavekortene i en vervingskampanje. De tre personene som har vervet flest nye medlemmer vinner gavekort som kan brukes hos Meca. I samtale med Bixen vil det bli opprettet et nytt felt i innmeldingen der nye medlemmer kan skrive inn navnet til ververen. Vervkampanjen starter så snart dette feltet er opprettet (kommer trolig i lpået av et par dager) og varer ut november.

Støtte til lokallag.
Det var snakk om å fordele 50 kroner fra hver innbetaling til de forskjellige lokallagene som ble valgt i innmeldingen. Dette gikk vi bort fra da det blir skjev fordeling for de som ikke hører til noen lokallag. Grensen for bidrag til aktiviteter blir derimot økt fra 10.000 til 15.000. Det er noen krav her som må tilfredstilles
1. Det må søkes om økonomiske midler på forhånd.
2. Rammen og planen for arrangementet må avtales og publiseres.
3. Arrangementet skal være åpent for alle betalende medlemmer.
4. Dekning mot regning, innenfor avtalte rammer og rimelighetens grenser.
Som egentlig resulterer i: Bruk sunn fornuft så blir det nok en ordning.

Giveaways
Det vil for 2010 ikke bli noen giveaway. Kun nye betalende medlemmer vil få en gave ved innmelding.

Medlemskort
Innformasjon om betaling av årets mdlemsskap vil bli sendt ut. Betalingsfristen vil være 31. mars. 15. april vil vi samles og sende ut medlemskort til alle osm har betalt. Utsendelse av medlemskort til de som betaler etter fristen vil bli gjort fortløpende.

Teminliste
Vi gleder oss til et nytt lokallag for Østlandet er på plass. Lokallaget vil jo få ansvaret med å arrangere turer. Men vi stiller med terminlister fra tidligere år hvis det er ønskelig.

 

Dette er også tilgjengelig på forumet: http://www.mx5-miata.no/phpbb/viewtopic.php?f=1&t=11645

Kjempefint om dere kan poste svar, spørsmål osv. i egen tråd under MX-5/miata prat slik at tråden det er linket til kan forbeholdes nye saker fra styret.

Webdesign: bee-digital design