MX-5 Miata logo

Årets Sommertur – Lofoten 2011 er historie!

Postet av: PetterHG
Kategori: Fremside nyheter

Årets sommertur ble en suksess!

Styret, og en fornøyd mengde deltakere, retter en stor takk til SommerTurGeneralen Alexander Jansen for et utrolig flott opplegg! Her er det åpenbart at Alexander har lagt ned et imponerende arbeid!

Fredag 24 juni ankom 16 biler Løddingen i pent Lofoten vær! De neste dagene skulle by på spektakulære naturopplevelser og besøk på idylliske steder. Noen av disse hadde vi kanskje bare har hørt om, eller sunget om som barn. Hvem har vel ikke sunget om torsken fra Henningsvær?

På smale og svingete veier besøkte vi små vernede fiskevær og fikk omvisninger og lokale gourmet opplevelser! Flere av disse fiskeværene står på UNESCO sin liste over ”verdens arver”.

Avslutningen på Vikinglandet, Lofotr (www.lofotr.no/), ble en helt spesiell opplevelse. Til underholdning fra Høvdingen Olaf, hans kone og deres treller, ble ekte, lokal vikingmat servert.

 

Takk til

* Alexander Jansen for et flott opplegg

* Mazda Norge (www.mazda.no) for bidrag til årets Sommertur!

-  Og ikke minst! Til alle deltakere som var med! 26 biler og 38 personer var med på å gjøre dette til en uforglemmelig opplevelse for oss alle sammen!

Bildene nedenfor er fra Avsluttningsmiddagen på Vikingmuseet. Alle er iført korrekte Vikingkapper, et must når man skal få spise middag sammen med Høvdingen Olaf.

Webdesign: bee-digital design