Om klubben

Sølv NC fra siden i solskinn

Foto: Eugene Phoen

Norsk MX-5 / Miata klubb ble stiftet på sensommeren i 1999. Klubben består av flere hundre ivrige medlemmer, noen er med på flere turer lokalt og nasjonalt, noen liker å presse bilen rundt på bane mens andre liker bare å slå av en prat med likesinnede. Med andre ord så føler du deg alltid velkommen her så lenge du har, eller vil ha, en MX-5 / Miata.

På vårt brukerforum kan du få tips om noe er galt med bilen din (sjeldent fenomen), eller om du vil sette på noen nye kjekke deler (skjer veldig ofte). Det er også mulig å legge ut biler og deler for salg eller se hva andre har lagt ut. Klubben har også lokalavdelinger som bidrar med lokale aktiviteter, for å lese mer om dette kan du gå til lokalavdeling seksjonen.

Det finnes to typer mennesker, de som har kjørt med taket nede og de som ikke har. Ta deg en prøvetur i en MX-5 så vil du se hva vi snakker om! Mange medlemmer er behjelpelige med å la deg få en prøvetur før du bestemmer deg for om MX-5 er noe for deg, og da blir mange lett overbevist!