Airbag feilmelding - hjelp til å få tak i del(er)

Motor, Karosseri, Softtop/Hardtop, Senking, Dekk/Felger, Bremser, Lys, Stereo
Kun Betalende medlemmer har skrivetilgang her.

Moderator: Styremedlemmer

Svar
Brukeravatar
wcz
0 RPM
0 RPM
Innlegg: 13
Registrert: 28 jun 2009, 22:18
Medlemsnummer: 724
Sted: Årdalstangen
Status: Offline

Airbag feilmelding - hjelp til å få tak i del(er)

Legg inn av wcz »

Hei

Har de siste årene hatt airbag-lys som stort sett har slått seg på når bilen har vært kald (eller fuktig vær), men forsvunnet når bilen er kjørt varm. I år er blinkingen blitt permanent (6 blink) og dermed bilen ikke bilen EU-godkjent før feilen er fikset. Har fått div. tips på FB bl.a. om hvordan jeg kan omgå problemet, men det er ikke aktuelt før alt annet er prøvd. Etter det jeg forstår er det ikke usannsynlig at det kan være defekt "clockspring". Kan noen hjelpe meg med å få tak i den/de delene som mest sannsynlig må skiftes? Det være seg link til del(er) på passende nettsted eller om noen sitter på brukt/ny til salgs. Har søkt litt på nett selv, men begriper jo ikke hva jeg leter etter og står i beste fall i fare for å "kjøpe katta i sekken".

Setter stor pris på hjelp som gjør at jeg slipper å levere inn bilskiltene i slutten av juli! Kan også godt kjøre øst/vest om det er noen som kan fikse det for meg, men jeg har et lokalt verksted som vil fikse det hvis jeg kommer med del(er).

Bilmodell: NA Miata 1991
Brukeravatar
Stalfa
7200 RPM
7200 RPM
Innlegg: 2912
Registrert: 19 sep 2006, 02:00
Medlemsnummer: 968
Sted: Ski
Kontakt:
Status: Offline

Re: Airbag feilmelding - hjelp til å få tak i del(er)

Legg inn av Stalfa »

Jeg ser at hverken https://www.mx5heaven.co.uk/?v=79cba1185463 eller https://www.autolinkmx5.com/ hadde for NA/mk1. Du kan jo sende e-post til disse to og høre om de har liggende noe som ikke har blitt lagt ut i nettbutikken deres.

Det beste er nok å kjøpe en brukt som fungerer, det er billigere dersom det skulle være et bomkjøp.

Edit:
Jeg fant denne https://themx5restorer.co.uk/shop/used- ... k1-airbag/ men siden det står 'late mk1' så passer denne nok ikke din bil. Du kan sende de også en epost å hør om de har en for din bil.
-Stian
'95 'MX-5/Miata 1.8 BRG.
'16 Mazda 6 2.5 Optimum Stasjonsvogn
'06 Toyta Yaris 1.3 COP => går som et olja lyn
Svar