Tiger meet på Ørlandet

Bilder og Video fra treff, medlemsmøter osv..

Moderator: Styremedlemmer

Post Reply
User avatar
webizz
6500 RPM
6500 RPM
Posts: 886
Joined: 24 Feb 2004, 01:00
Medlemsnummer: 45
Location: Trondheim
Status: Offline

Tiger meet på Ørlandet

Post by webizz »

DA ble kamera tømt - her er bilder, kanskje ikke så mange fly - men mer om turen vi hadde utover, og litt annet... (Tatt med mobilkamera...) :)
Ferja: Vi møttes på Statoil på Flakk 08.00 - og etter at noen hadde tatt en "nødvask" for å få være med på tur, kom vi oss avgårde til fergeleiet på Flakk - siden det virket som det mest fornuftige..
Vi kom med på fergen:
Image
Image
Vi ble faktisk ganske mange, været tatt i betraktning - her fra en liten "teknisk hvil"
Image
Da vi kjørte videre, og før vi kom frem, alle 10 bilene, traff vi på et regnvær, eller det traff på oss - og siden vi mener du KAN kjøre med taket nede når det regner, kjørte vi på... LITT i overkant - det var regn på innsiden av frontruta mi, og litt i kupeen - så "note to self" er å ta opp taket hvis det er kø, og det regner...
Men vi kom da frem til slutt, og ble "feilplassert", egentlig - på plassen noen amerkanske biler skulle ha.. "Dere er vel sammen han - parker der!"
(Det er den bilen som står bak de to gule vestene - den "grønne" store halefinnen, som i grunn ligner veldig på våre biler... :lol: Men vi fikk parkert!
Image
Image
DA var det bare å gå, og gå, og gå - for å komme frem til utstillingsområdet. Der var det først litt kjøring med både biler og motorsykler, og her må fotografen unnskyldes litt - ser at bildene under er noe overfokusert på Tupperware... :)
Image
Image
Image
Så - da ferdig med de som egentlig ikke trenger vinger - da kan vi gå over til de som TRENGER vinger... :-) Først litt fra den tyske kontingenten:
Image
Her en VW Scirocco, med måkevingedører, tigerdekor og litt modifisert interiør, siden av en likt dekorert Tornado, har jeg lært at den heter..
Image
LITT morsomt å se at tyskerne hadde en uniformert Nissan Patrol - dog med Nissan-logoen diskret fjernet, og ikke en Mercedes... Den ene piloten kremtet litt da det ble nevnt for ham..
Mer fly:
Image
Jas Gripen
Image
F-18, trur eg..
Image
Usikker, tror jeg denne heter.. :D
Image
Denne var cool - en Smart som ble brukt til å trekke bilen på neste bilde ut på stripa
Image
En Top Fuel Dragster - som "dro en stripe" - og sørga for å være like høylydt som jagerflyene..
Image
Og så - det eneste bildet av et fly i bevegelse, mobilkamera begrenser litt - kun på bakken..
Image

Så ble det ørepropper inn, og mye fly i lufta, eksplosjoner på bakken - og mye liv. Just what we wanted!

Ettersom det var så mye folk der, stakk vi av litt tidligere - og rakk fergen akkurat, med en kommentar fra en av passasjerene i kortesjen: "Hadde det vært kontroll, kunne vi ha gått gratis ombord på fergen" - som fotgjengere... :lol:

Takker for alle deltakere som møtte opp og ble med - det ble en fin tur!
2004 Mazdaspeed (Velocity Red Mica - #3388/4000) :-)
X - 91' Red Miata
Post Reply