Sesong-avslutning på restaurant To Rom og Kjøkken
Moderator: Styremedlemmer
- webizz
- 6500 RPM
- Posts: 887
- Joined: 24 Feb 2004, 01:00
- Medlemsnummer: 45
- Location: Trondheim
- Status: Offline
Sesong-avslutning på restaurant To Rom og Kjøkken
Hei igjen!
Vi har de siste to-tre årene hatt en "sesong-avslutning", i gåseøyne fordi enkelte av oss koser oss med bilen hele året, på restaurant To Rom og Kjøkken her i Trondheim.
Såvidt jeg husker, har dette skjedd i oktober - men i år, av forskjellige grunner, er forslaget mitt at vi gjør dette i november. Skylde på "global oppvarming", kanskje, for at sesongen blir lengre?
Er lørdag 10 november en grei dato å gjøre dette på?
Uansett - forslaget er herved luftet - hva tror dere?
Vi har de siste to-tre årene hatt en "sesong-avslutning", i gåseøyne fordi enkelte av oss koser oss med bilen hele året, på restaurant To Rom og Kjøkken her i Trondheim.
Såvidt jeg husker, har dette skjedd i oktober - men i år, av forskjellige grunner, er forslaget mitt at vi gjør dette i november. Skylde på "global oppvarming", kanskje, for at sesongen blir lengre?
Er lørdag 10 november en grei dato å gjøre dette på?
Uansett - forslaget er herved luftet - hva tror dere?
2004 Mazdaspeed (Velocity Red Mica - #3388/4000) 
X - 91' Red Miata

X - 91' Red Miata
- heidjo
- 0 RPM
- Posts: 25
- Joined: 10 Oct 2006, 02:00
- Medlemsnummer: 600
- Location: Tiller
- Status: Offline
Re: Sesong-avslutning på restaurant To Rom og Kjøkken
Hei, vi er to som kommer, den 10. november.
Rolf
Tempo Standard 150ccm 6 hk 1958
Volvo PV 544 B16A sport 85 hk 1960
Volvo Duett 210 B18D 75 hk 1963
Poletta 1984
MX-5 1.6L 116 hk 1990
Daevoo Matiz CD 2001
Aquamar 20 60 HK 2004
Dodge Durango 5,7 V8 335 HK 2004
Honda Jazz automat 2007
Tempo Standard 150ccm 6 hk 1958
Volvo PV 544 B16A sport 85 hk 1960
Volvo Duett 210 B18D 75 hk 1963
Poletta 1984
MX-5 1.6L 116 hk 1990
Daevoo Matiz CD 2001
Aquamar 20 60 HK 2004
Dodge Durango 5,7 V8 335 HK 2004
Honda Jazz automat 2007
- OleK
- 4200 RPM
- Posts: 408
- Joined: 15 Nov 2009, 12:00
- Medlemsnummer: 865
- Location: Stjørdal
- Status: Offline
Re: Sesong-avslutning på restaurant To Rom og Kjøkken
er dessverre bortreist den helgen
mvh Ole
91 Miata Mariner Blue Bignose 1.6
91 Miata Mariner Blue Bignose 1.6
- johnreit
- 500 RPM
- Posts: 72
- Joined: 11 Nov 2009, 21:05
- Medlemsnummer: 824
- Location: Tiller
- Status: Offline
Re: Sesong-avslutning på restaurant To Rom og Kjøkken
Skal i middagsselskap denne kvelden.
John
John
John Reitan
NB 2000 med NBFL front brilliant sort
Peugot 307SW-2006
NB 2000 med NBFL front brilliant sort
Peugot 307SW-2006
- webizz
- 6500 RPM
- Posts: 887
- Joined: 24 Feb 2004, 01:00
- Medlemsnummer: 45
- Location: Trondheim
- Status: Offline
Re: Sesong-avslutning på restaurant To Rom og Kjøkken
DA er bord reservert til 12 stk på To rom og Kjøkken til kl. 18.00, lørdag 10 november.
Vi er 8-10 påmeldte, så dette blir bra!
Vi sees!!
Vi er 8-10 påmeldte, så dette blir bra!
Vi sees!!
2004 Mazdaspeed (Velocity Red Mica - #3388/4000) 
X - 91' Red Miata

X - 91' Red Miata
- KnutH
- 4200 RPM
- Posts: 468
- Joined: 09 Sep 2003, 02:00
- Medlemsnummer: 163
- Location: Trondheim
- Status: Offline
Re: Sesong-avslutning på restaurant To Rom og Kjøkken
Jeg og Torill kommer også. 

Livet er for kort til å kjøre kjedelige biler
2015 MX-5 Jet Black 1,5 Sport
2015 MX-5 Jet Black 1,5 Sport
- webizz
- 6500 RPM
- Posts: 887
- Joined: 24 Feb 2004, 01:00
- Medlemsnummer: 45
- Location: Trondheim
- Status: Offline
Re: Sesong-avslutning på restaurant To Rom og Kjøkken
DET er bra - da fyller vi opp de 12 plassene som er bestilt!KnutH wrote:Jeg og Torill kommer også.
Cool!
Sees på lørdag kl 18.00!
2004 Mazdaspeed (Velocity Red Mica - #3388/4000) 
X - 91' Red Miata

X - 91' Red Miata
- webizz
- 6500 RPM
- Posts: 887
- Joined: 24 Feb 2004, 01:00
- Medlemsnummer: 45
- Location: Trondheim
- Status: Offline
Re: Sesong-avslutning på restaurant To Rom og Kjøkken
Hei igjen!
Siden det er forhåndsbestilling, og i selskapsavdelingen på restauranten, må vi velge meny, og det har jeg gjort:
MENY 4 605,-
Pilegrimsskjell
Kamskjell fra Frøya servert med lettrøkt løkkrem, fennikel,
petit pois og blåskjell beurre blanc
Rein
Ytrefilet av rein fra Brekken servert med sopp, rosenkål,
tyttebærgelé, kastanjesaus og småpoteter
Crème Brûlée
Ser vel greit ut?
Siden det er forhåndsbestilling, og i selskapsavdelingen på restauranten, må vi velge meny, og det har jeg gjort:
MENY 4 605,-
Pilegrimsskjell
Kamskjell fra Frøya servert med lettrøkt løkkrem, fennikel,
petit pois og blåskjell beurre blanc
Rein
Ytrefilet av rein fra Brekken servert med sopp, rosenkål,
tyttebærgelé, kastanjesaus og småpoteter
Crème Brûlée
Ser vel greit ut?
2004 Mazdaspeed (Velocity Red Mica - #3388/4000) 
X - 91' Red Miata

X - 91' Red Miata
Re: Sesong-avslutning på restaurant To Rom og Kjøkken
To her...
Mazda Mx5 2008 mod
Mazda 6 stv 2014 175 hk diesel. Optimum
Mazda CX7 2010. Sport
Mazda 929 HT Coupe 1975 mod. Rød.
Mazda 818 coupe 1976. Grønn.
Mazda 6 stv 2014 175 hk diesel. Optimum
Mazda CX7 2010. Sport
Mazda 929 HT Coupe 1975 mod. Rød.
Mazda 818 coupe 1976. Grønn.
- heidjo
- 0 RPM
- Posts: 25
- Joined: 10 Oct 2006, 02:00
- Medlemsnummer: 600
- Location: Tiller
- Status: Offline
Re: Sesong-avslutning på restaurant To Rom og Kjøkken
Pilegrimsskjell eller Rein, nei takk. Annen mat tar vi.
Rolf
Tempo Standard 150ccm 6 hk 1958
Volvo PV 544 B16A sport 85 hk 1960
Volvo Duett 210 B18D 75 hk 1963
Poletta 1984
MX-5 1.6L 116 hk 1990
Daevoo Matiz CD 2001
Aquamar 20 60 HK 2004
Dodge Durango 5,7 V8 335 HK 2004
Honda Jazz automat 2007
Tempo Standard 150ccm 6 hk 1958
Volvo PV 544 B16A sport 85 hk 1960
Volvo Duett 210 B18D 75 hk 1963
Poletta 1984
MX-5 1.6L 116 hk 1990
Daevoo Matiz CD 2001
Aquamar 20 60 HK 2004
Dodge Durango 5,7 V8 335 HK 2004
Honda Jazz automat 2007
- webizz
- 6500 RPM
- Posts: 887
- Joined: 24 Feb 2004, 01:00
- Medlemsnummer: 45
- Location: Trondheim
- Status: Offline
Re: Sesong-avslutning på restaurant To Rom og Kjøkken
Hva med en av disse meny-valgene, da?heidjo wrote:Pilegrimsskjell eller Rein, nei takk. Annen mat tar vi.
MENY 1 495,-
Dagens 3-retter 3 retter tilberedt etter kokkens inspirasjon og råvaretilgang
av dagferske råvarer
Forrett
Hovedrett Dessert
---
MENY 2 525,-
Soppsuppe
med trøffelskum og trøffelkrutonger
Kveite bourguignon
servert med rødvinssaus, kalvekjake, syltet løk, sopp,
aspargesbønner og småpoteter
Pære
Portvinsposjert pære servert med vaniljeis og sprøtt bakverk
---
MENY 3 595,-
Krabbesalat
Håndrensede ferske krabbeklør fra Hitra med agurk, syltet gulbete,
karsesalat, dillmajones, krutonger og foie gras
Indrefilet av okse
servert med kalvebrissel, sopp, aspargesbønner, syltet småløk,
trøffel- og madeirasaus og småpoteter
Sjokolade
Mørk sjokoladeterrin med mørdeigssmuler og solbærsorbet
2004 Mazdaspeed (Velocity Red Mica - #3388/4000) 
X - 91' Red Miata

X - 91' Red Miata
-
- 500 RPM
- Posts: 69
- Joined: 11 Mar 2011, 23:30
- Medlemsnummer: 905
- Location: Trondheim
- Status: Offline
Re: Sesong-avslutning på restaurant To Rom og Kjøkken
Beklager at jeg ikke kunne komme. Det ble fortravelt.... Men jeg regner med att dere klarte å ha det hyggelig uten meg.
Miata 96 1,8 SU rød
Morris Minor 1959 Svart
Mitsubisi ASX 1.6 bensin
T@B 2009
X Forester 2005 XT
X Ford Zephyr 1959
Morris Minor 1959 Svart
Mitsubisi ASX 1.6 bensin
T@B 2009
X Forester 2005 XT
X Ford Zephyr 1959