Forum

Forumregler

Forumreglene er en guide til hvordan vi ønsker å ha forumet, dette kommer utenom de generelle reglene du godtar ved registrering.

  1. Skriv medlemsnr. og hvilken modell du har samt modifikasjoner i signaturen, så slipper du å huske det hver gang.
  2. Tenk litt over før du lager et nytt emne slik at du skriver det på riktig sted i forumet så letter du jobben for moderatorene, og lag en overskrift som beskriver emnet godt.
  3. Det er ikke lov til å poste «spam» i forumet. All reklame er forbudt med mindre det handler om Mx5/Miata.
  4. Dersom du skriver noe feil kan/bør du redigere meldingen din etterpå. (Det viktige er selvfølgelig at det er forståelig)
  5. Vis god nettkultur, ikke skriv bare med store bokstaver og vær høflig ovenfor andre. Ønsker man å diskutere noe som ikke gagner tråden, så ta det på PM!
  6. Ikke kommenter andres meldinger i forumet med mindre det handler om en sak, synes du de er postet feil eller er upassende send en PM til en av moderatorene. Og vær saklig, ikke post bare for å poste…
  7. Ikke skriv noens reg.nr / e-post / navn / telefon nr. eller bosted uten samtykke fra den personen.
  8. Ikke post et emne flere ganger innen kort tid, skjer det noe feil slik at en melding kommer flere ganger skal de andre slettes.
  9. Har man flere temaer å ta opp skal de postes hver for seg.
  10. Bare betalende medlemmer i klubben kan poste nye spørsmål/tråder under Teknisk, Kjøpes og Selges. Alle kan lese og søke fritt på alle områder på forumet.

Klikk her for å gå videre til forumet