Sommerturen 2024

– Sørlandet,

Lyngdal 27-30 juni

Vår base i år blir Rosfjord Strandhotell. Foto: Visit Norway

Turkomitéen ønsker alle betalende medlemmer av klubben velkommen til årets sommertur. Denne gangen lengst sør i landet, med base på Rosfjord Strandhotell i Lyngdal. Du har kanskje sett på Mesternes Mester 2024? Innspillingen foregikk i nettopp dette området.

Rosfjord Strandhotell er Sørlandets hyggeligste badehotell. Her kan du nyte omgivelsene, maten og godt selskap. På hotellet har du stranda for dine føtter med det samme du går ut døra. Den lange sandstranda med badebrygge er perfekt for et morgenbad, eller et kveldsbad.

En liten vandring på den koselige promenaden langs stranden fører blant annet til badelandet Sørlandsbadet.  Alle gjester som overnatter på Rosfjord Strandhotell har adgang til fasilitetene her inkludert i prisen.

Hotellet har både vanlige dobbeltrom og familierom, flere rom har flott utsikt over stranden og egen terrasse. Her finnes også flere leiligheter som alle vender ut mot havet, disse passer for 4-8 personer. 

Hotellet står klart for oss i juni. Foto: Visit Norway

Program for dagene

Torsdag:

Innsjekking fra kl. 14:00 og utover kvelden. Hotellet serverer 2 retters middag. Dette dekkes av den enkelte, og man kan melde seg på dette ved hjelp av påmeldingsskjemaet. Middag serveres klokken 19:30 (Kjøkkenet stenger 21:00) – Pris kr. 545,- pr person.

Fredag:

Etter frokost er det tid for kjøring og opplevelser. Kjøring på fredag er planlagt innover i landet, langs fjord og opp til fjell. Nøyaktig rute vil komme senere. Det blir lagt inn små pauser med lunsj og trivelig samvær. 

Fredag kveld vil hotellet arrangere en grillbuffet. Dette dekkes av den enkelte og man kan melde seg på dette ved hjelp av påmeldingsskjemaet. Pris 495,- per person.

Lørdag:

Etter frokost er det tid for kjøring og nye opplevelser. Denne dagen har vi planlagt å kjøre mest mulig langs kysten og vil ende opp på Lista flystasjon. Det vil bli ulike alternativ lørdag ettermiddag. Det blir blant annet arrangert Amerika festival i Vanse denne dagen for de som ønsker å oppleve dette. Det kan også komme mulighet for gokart-kjøring, tur til Lista fyr osv. Nøyaktig rute og detaljert plan vil komme senere.

Tilbake på hotellet vil det bli som vanlig årsmøte i klubben før vi skal ha en 3- retters middag som dekkes av deltakeravgiften og bidrag fra klubben. Drikke til middagen bekostes av den enkelte.

Det sosiale fortsetter ut over kvelden, og kanskje natten.

Søndag:

Dag for tårevåt avskjed og hjemreise.

Parkering og vask

Det er parkering til alle bilene ved hotellet. Det blir også en vaskeplass der man kan vaske bilene.

Banekjøring:

Kjøring på bane er noe som mange ønsker. Vi er i kontakt med Motorcenter Norway i Hauge i Dalane, og prøver å overtale de til å arrangere åpen «track-day» enten fredag eller lørdag. Dette vil ikke bli i klubbens regi, og må i så fall bestilles direkte hos Motorsenter Norway. Telefon: 51 49 50 00, e-post: booking@motorcenternorway.no

Priser:

Deltakeravgiften for årets sommertur er kr. 1 100 pr. person som dekker felleskostnader:

  • Lunsj fredag og lørdag.
  • 3 retters middag lørdag
  • T-skjorte etc.

Arrangementet er selvfinansierende og kostnadene dekkes av deltakeravgift, tilskudd fra klubben og ev. andre sponsorbidrag klubben/arrangørene får inn.

NB:      Overnatting må bestilles og betales av den enkelte deltaker.

Påmelding:

Påmelding åpner 1. mars. Du melder deg på Sommerturen 2024 ved å fylle ut påmeldingsskjemaet. Alle feltene er nødvendige. Det er viktig for oss å få korrekte opplysninger om deg og din eventuelle kartleser. Skulle du kjøre alene, så skriver du «Ingen» i feltet merket «Kartleser». Når du har sendt inn skjemaet vil du motta en bekreftelse på e-post at din påmelding er registrert.

Etter at du har fylt ut og sendt inn påmeldingsskjemaet, betaler du deltager-avgiften til konto: 4230 56 00800. Merk betalingen med navn på deg selv og ev. kartleser.

Husk at medlemskontingenten for 2024 må være betalt!

Påmeldingen regnes ikke som fullført før deltakeravgiften er betalt.

NB:  Det er satt en øvre grense på 70 biler. Påmeldingen stenger 20. April eller når dette antallet er nådd.

Det vil være mulig å sette seg på venteliste. Vår erfaring tilsier noen avmeldinger fram mot arrangementsdato.

For ytterlige opplysninger:

Knut Engum:      90704989

knut@engum.no

NB! Du må selv ta kontakt med hotellene for å booke rom for oppholdet. Se under «Overnatting» for informasjon om hoteller og priser.

Overnatting:

Bestilling av hotell gjøres direkte til Rossfjord strandhotell.

Hotellet har 67 doble hotellrom, 54 av disse er nyere og veldig lyse og flotte. Flere av rommen er større dobbeltrom, Jr.suiter og suiter. Avtalte priser gjelder kun for standard rom.

Hotellet har også 10 stk 4-manns- og 10 stk 6-manns leiligheter.

Det er også 11 eldre leiligheter tilpasset for opptil 8 personer, disse ligger flott plassert på stranden, men er av eldre- og enklere standard.

Avtalte priser:

Standard enkeltrom:                            Kr 1450,- pr natt.                     (Bestillies direkte)

Standard dobbeltrom:                        Kr 1700,- pr natt.                     (Bestillies direkte)

Leiligheter (3-6 personer):              Kr 650,- per person              (Bestillies direkte)

I tillegg har hotellet også et campingområde der man kan overnatte i f.eks. telt eller bobil. For priser kontakt Rosfjord Strandhotell. Om man ønsker frokost på hotellet må man avtale dette direkte med hotellet.

Det er begrenset tilgang på leiligheter og camping i denne perioden.

Rommene på hotellet er reservert Norsk MX-5 / Miata klubb frem til 1.mai.

Koden dere oppgir for å få prisen som er avtalt med Rosfjord Strandhotell: MX52014SOR. Denne koden er knyttet til hotellet, og kan ikke benyttes ved online booking. 

Kontakt resepsjonen på epost eller telefon; 

E-post:                 post@rosfjord.no

Telefon:              +47 38 34 01 00

Påmeldingsskjema:

Ditt medlemsnummer i Norsk MX-5/Miata Klubb