Lokalavdelinger

Midt-Norge

Vi er en aktiv gruppe fra Trøndelag som består av ca 35-40 medlemmer. Mange av disse medlemmene er aktive, og bidrar til at vi kan ha det gøy sammen.

Vi har varierte turer/sammenkomster, og dette er noen eksempler: Grillturer, Wax/Shine treff på Biltema, Bowling og go-cart kjøring, «Tollfri-tur», «Den gyldne omvei», Kvilhaugen Gård med påfølgende obligatorisk kjøring til Trønderhovedstaden, spontane «is-turer», treff på «den Italienske», KBS treff med sportsvognklubben, og når mørketiden kommer en koselig sammenkomst på byen.

Vi startet i 2010 med autoslalom på Lånkebanen, og dette har virkelig blitt en suksess, takket være Vebjørn som har vært primus motor i dette prosjektet.

Vi har også arrangert sommertur, og stiller gjerne opp igjen, og lover dere flere minneverdige opplevelser her i Trøndelag.

Medlemmene i trønderbataljonen er aktive, spontane og uformelle, og alle bidrar til at vi har det hyggelig. Uten dere hadde ikke dette vært mulig.

I tillegg møter det også opp nye medlemmer av og til, og dette er alltid veldig hyggelig.

Vi benytter Mazda-forhandleren Syrstadeng Bil til service etc.

Mvh.
Styret i Midt-Norge-avdelingen

Rogaland

Vi er ca 50 entusiaster som driver en ganske aktiv avdeling av MX-5 klubben. Styret består av 2 medlemmer. Våre kreative og entusiastiske medlemmer kommer med gode innspill til turer og aktiviteter og dette gjør at vi er en god gjeng.

Turene våre er lagt til torsdager og blir organisert av forskjellige medlemmer hver gang. Turene går gjerne i nærmiljøet og da er det viktig med kreativitet for at det ikke skal bli likt hver gang. Den sosiale biten betyr mye for oss og et av høydepunktene på hver av disse turene er «pitstop’ene» med kaffe og noe å bite i. Jærens smale og svingete veier er også perfekte for våre turer og gir oss stadige bekreftelser på hvorfor vi har disse bilene.

Rogaland har også arrangert sommerturen flere ganger og sier ikke nei takk til flere oppdrag. Vi har også arrangert turer til Danmark med lokale guider som hele landet kunne delta på. Disse turene har gitt gode tilbakemeldinger og mulighetene for flere er absolutt til stede.

Vi er også så heldige at vi har lokale bidragsytere. Hegre Auto, vår lokale Mazda forhandler har vært og er en viktig støttespiller for vår avdeling.

Mvh.
Styret i Rogaland

Østlandet

Dette er naturlig nok den største lokalavdelingen, med over 100 biler siden vi favner over både Oslo-området og nordover, Vest- og Østfold. Faktisk ble lokallaget dannet først i 2010 etter å fram til da ha fungert som et slags hovedlag for hele landet. Men nå er det altså landets største lokallag, med et styre på tre-fire. I sommerhalvåret arrangerer vi små hyggelige treff den andre onsdag hver mnd. på Akershuskaia i Oslo før vi kjører morsomme veier til f.eks. Drøbak eller Hurum/Drammen og tar en matbit eller kaffekopp, og hver tredje torsdag i mnd. har vi åpning for å besøke andre områder. Vi arrangerer også andre sosiale kjøreturer og deltar på ulike bilarrangementer. Mange av medlemmene våre kjører også autoslalom og på bane. I vinterhalvåret forsøker vi å arrangere ulike temakvelder. Sjekk nyheter eller forum for oppdatert informasjon!

Alt har et trivelig og sosialt tilsnitt, og hos oss treffes alle mulige og umulige typer med en felles liten lidenskap! Som de fleste andre eiere av MX-5/Miata forsøker vi så godt vi kan å unngå rette veier…

Vår foretrukne forhandler og verksted er Østerås Bilsenter, som også er samarbeidspartner. De er svært dedikerte til Mazda og de som satser mest på MX-5.

Mvh.
Styret i Østlandsavdelingen

Vestlandet

Ingen aktivitet i denne lokalavdelingen for tiden. Kontakt oss om du vil gjøre noe med det!

Sørlandet

Ingen aktivitet i denne lokalavdelingen for tiden. Kontakt oss om du vil gjøre noe med det!

Nord-Norge

Ingen aktivitet i denne lokalavdelingen for tiden. Kontakt oss om du vil gjøre noe med det!