Hardtop til ND?

Det har de siste ukene sirkulert 2 bilder som Mazda har sluppet av et for oss spennende konsept hvor de leker med tanken om et utstyrsnivå mellom Sport-utgaven med oppgradert understell og Recaro-seter, og banebilen som brukes til MX-5 Cup Racing Series. Banebilene kjører jo med en hardtop som ikke er for gatebruk. Mazda kaller det det nye konseptet Drop-Head Coupe Concept, og som vi ser på bildene har den en hardtop. Den skal være av karbon og er jo relativt lik den vi kjenner fra NA og NB.

Videre ser vi rød tauekrok foran og bak, nytt aero spoilertrim hele veien rundt og matt svarte folie-designelementer. Felgene er smidde 16 tommere fra Rays.

Det vi ikke ser, er at bilen har forsterkede foringer, oppgradert clutch og svinghjul. Det skal være gjort noe med interiøret også, men det har ikke Mazda sluppet noen bilder av. Konseptet ble vist på Tokyo Auto Salon i midten av januar, men det har ikke dukket opp bilder av den derfra foreløpig. Foreløpig er dette bare en demo-bil. På spørsmål til en amerikansk representant fra Mazda om tilgjengeligheten på de omtalte delene, hardtop inkludert, svarer man ifølge Road&Track at det avhenger av responsen på sosiale media. Så her hjelper det ikke å sitte hjemme og ønske seg. Ut på sosiale media!