Klubben takker Mazda Motor Norge

Pokalen er nå overrakt våre venner i Mazda.

Under årsmøtemiddagen på Grand Hotel Larvik holdt Arne Røde en hyggelig og underholdende takk-for-maten-tale hvor han også overrakte klubben ved leder Tore Strøm pokalen han ble tildelt av NSK (Norsk Sportsvogn Klubb) under Vårmønstringen på Øvrevoll for «Årets nyere bil». Strøm takket på vegne av klubben, men foreslo å gi den videre til våre gode venner i Mazda Norge som alltid har støttet oss og som representerer produsentsiden, noe salen var enige i.

Nå er pokalen formelt overrakt Mazda Norges kontorer på Kolbotn rett utenfor Oslo. Strøm gjorde rede for bakgrunnen for pokalen og hvorfor vi mener at de fortjener den. Project Manager Wenche Skarpodde takket pent og tok imot den på vegne Mazda.

Wenche Skarpodde hos Mazda Norge tok imot pokalen på vegne av organisasjonen.

Vi benyttet også anledningen til å takke for all støtte Mazda Norge har gitt klubben opp gjennom årene.