Hvordan kjøre MX-5 fort på Rudskogen

Lurer du på hvordan det er å kjøre på bane, eller strever du etter å forbedre rundetidene dine på Rudskogen?

Ta en kikk her på hvordan Robert Serwanski, flerfoldig vinner av MX-5 Cup i Sverige og testsjåfør for Königsegg kjører Rudskogen med en ND 2.0 Sport for anledningen uten traction control.

Filmen er fra en banedag med Mazda Motor Norge hvor Robert var hentet inn for å vise hvordan man kjører fort med MX-5. Siden vi ikke har 250 hk å dra til med, men er sterk på svinger, er det ekstremt viktig å bevare mest mulig fart ut av svingene. Legg derfor merke til kjeglene som markerer anbefalte bremse- og svingpunkter, og hvordan han bruker dem. Robert mener for øvrig at om man lærer seg å kjøre fort på bane med en MX-5 kan man kjøre fort med de fleste biler.

PS: Robert kjører MX-5 med tomlene 🙂