MX-5 kveld hos Østerås Bilsenter

Vi inviterer, sammen med Østerås Bilsenter, til en uformell MX-5 kveld hos Østerås den 25 september kl 18-20. Vi treffes over en pølse eller to, så ikke la middagen hjemme komme i veien 🙂 For å beregne mengden på både det ene og andre er det veldig fint om du melder deg på her: https://www.facebook.com/events/391726388204852/ eller her hvis du ikke har Facebook: http://www.mx5-miata.no/phpbb/viewtopic.php?f=9&t=21992

Østerås inviterer sine kunder som har kjøpt MX-5, og som kanskje ikke har meldt seg inn i klubben enda. Vi får presentert oss og klubben, og håper å få nye venner. VIKTIG: Det eneste kravet vi setter er at du kommer med en MX-5. Flere medier har meldt sin interesse, så da kan vi få promotert klubben! NB! Mangler du bil? Østerås har leveringsklare biler!

Det vil også være representanter fra Mazda Motor Norge tilstede. Vi skal benytte anledningen og ta en nærmere kikk på 30th Anniversiary Edition, og 2019-utgavene. Kanskje er du så heldig at du får prøvekjøre en ND 2.0 184 hk i løpet av kvelden.